0315 - 65 55 55|

06 - 51 567 523|

info@kappersconcept.nl|

Wasunit


Wasunits: verschillende kleuren en soorten

Bij KappersConcept bieden wij u een ruime keuze aan wasunits van diverse producenten. In onze collectie bieden wij basic modellen, starline modellen en premium modellen wasunits. Uiteraard hebben wij ook wasunits met elektrische of manuele voetensteun om de klant nog meer comfort te bieden. Indien u uw klant nog meer luxe wilt aanbieden kijkt u dan bij onze wash- units met massage!
Al deze wash-units zijn binnen 2 weken leverbaar. De wash-units zijn in iedere gewenste kleur leverbaar, uitgezonderd van de wasbakken waar HD of XA achter staat. De overige wasunits worden vervaardigt in Europa en zijn dan ook van een uitmuntende kwaliteit.
Denkt u eraan dat het bij de aanschaf van uw (nieuwe) wasunit niet alleen gaat om het uiterlijk maar ook om de ARBO technische kant. Tot onze spijt zien wij steeds meer wasunits op de markt die niet aan deze eisen voldoen.

Maak direct een afspraak!

Indien u zich wilt overtuigen van de kwaliteit van de wasunits die wij aanbieden, nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan onze showroom waar wij, op afspraak, u graag informeren over ons ruime assortiment wasunits. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Bekijk alle wasunits in de webshop