0315 - 65 55 55|

06 - 51 567 523|

info@kappersconcept.nl|

Kappersstoel


Kappersstoelen: grote verschillen

De ene kappersstoel is de andere niet en daarom kan men ook niet iedere kapstoel zomaar met een andere vergelijken. Het prijsverschil is er niet voor niets. KappersConcept staat volledig alle achter kappersstoelen die wij verkopen. Wel onderscheiden wij in ons assortiment drie gradaties: kappersstoelen uit Duitsland, Europa of Azië. Bij een kappersstoel gaat het er om dat de klant vanaf dag 1 comfortabel zit op de kapstoel, maar dat dit na 10 jaar nog steeds het geval is.

Kappersstoelen van Europese kwaliteit

Als eerste nemen we de kappersstoel die wordt geproduceerd in Duitsland. Hier worden de kapstoelen met de hand gemaakt en levert men een kwaliteit die u van een Duits product mag verwachten. Op deze kappersstoelen durven wij dan ook met gemak tot 6 jaar garantie te geven! Onze tweede leverancier komt tevens uit Europa en produceert al jaren kappersstoelen voor de Europese markt. Een bijkomstig voordeel bij dit product is dat de kapstoelen ook kunnen worden aangepast voor een passende wasunit , om de uitstraling in de kapsalon helemaal compleet te maken. Bij deze beide producenten wordt veel aandacht besteed aan het comfort van de kappersstoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende lagen schuim die er verwerkt worden in een kappersstoel.

Kapstoelen geproduceerd in Azië

Uiteraard hebben wij ook stoelen staan uit de Aziatische markt. Deze kappersstoelen zijn ideaal voor de starter of de kapsalon die over 5 jaar graag weer een andere uitstraling wil hebben. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van deze kappersstoelen. Wij bieden een breed assortiment dames-, heren- en kinderstoelen. Tevens staat er in onze showroom een ruime keuze aan wasunits, mixkasten , kaptafels, spiegels en recepties/balies.


Bekijk alle kappersstoelen in de webshop